Vilken är den godaste citrussmaken på snus?

Citrussmakande snus

Finns många olika roliga smaker på snus idag men vilka är dom godaste sorterna som smakar citrus? Det finns få sorter som enbart smakar citrus för att dom flesta är kombinerade med någon annan smak. Helt vita tobaksfria snuspåsar som inte rinner så lätt är väldigt populärt. Dom flesta rena smakerna på snus är i tobaksfria sorter. Vanlig snus med tobak i har alltid en stark smak som tar över det mesta och som dessutom missfärgar tänderna.

Man har tagit nikotin och smak som man bakat in i neutrala växtfibrer. Nikotinet regleras av tillverkaren så det finns snus i alla styrkor som passar alla olika sorters snusare.

Pose Citrus

Pose är ett spännande snusmärke som har tuggummibaserat snus. Här måste man tugga lite på prillan för att få igång smaken direkt. Tanken är att man ska tugga och sedan parkera den under läppen.

ACE Citrus

Läcker citronsmak som håller länge. Ger dig den där fräscha känslan av en frisk citron. Perfekt prilla att stoppa in efter en räkmiddag.

on! Citrus

Här har du en lite syrligare smak som ger dig känslan av att dricka iskallt citronvatten på sommaren. Finns i flera olika styrkor och är väldigt populär snussort runt Göteborg.