Tvätta arbetsfordon på detta sättet

Genom att tvätta sitt fordon så upplever man flera fördelar som företagare.
Det är väldigt enkelt att bara skölja av sin bil i en tvätthall men har man många fordon så kan priset för detta vara rätt kryddat på vissa tider av året.
Genom att bygga tvätthall för eget bruk så sparar man en del pengar på detta och då syftas det inte enbart på rengöringskostnaden på fordonet.
Samtidigt som man sparar på naturens resurser och väljer rengöringsmedel och metoder som skonar vår miljö så förlänger man livslängden på sitt fordon.
Ett välskött fordon har ett högre andrahandsvärde när det är dags för att uppgradera vagnparken för ett företag.

Det finns en del kemikalier och salter ute på våra vägar som bryter ner och fräter på bilens alla ytor och som leder till rost om det inte stoppas i tid.
Tvärtom som många tror så är det bättre att tvätta ett fordon ofta på en av alla dessa tvätthallar som finns runtom i landet.
Att regelbundet hålla sitt fordon rent ger det en optimal livstid där man inte behöver köpa lika mycket reservdelar som anstränger vår planets resurser

Misstaget många dessutom gör är att tvätta sina fordon utanför en tvätthall så att tvättvattnet rinner ut i dagvattnet.
Många tror att dagvattnet leds till reningsverken vilket är fel och det är bara i speciella fall som vattnet leds till någon form av rening i större städer.
I dom fallen där dagvattnet renas något så innebär det inte att det klarar av att rena allt tvättvatten som rinner ut.
Dagvattnet leds ut direkt till vattendrag i dom allra flesta fallen så om man tvättar bilen på gatan vilket innebär att tungmetaller och sånt som inte ska finnas i naturen rinner ut i våra vattendrag.

Använd alltid en tvätthall eftersom dessa har reningssystem och filter som stoppar alla kemikalier från att ta sig ut där det inte borde.